Tietoa meistä

Laatu

Mölnlycke Health Caren tuotteet tunnettaan maailmanlaajuisesti turvallisuudesta, yhteensopivuudsta, helppokäyttöisyydestä, luotettavuudesta ja tehokkuudesta - pidämme huolta maineestamme intohimomme ja tuotevastuun avulla.  

Pyrimme jatkuvasti kehittämään suorituskykyämme, jotta voimme aina kohdata ja ylittää asiakkaidemme tarpeet sekä potilaiden, jotka käyttävät tuotteitamme että viranomaisten.

Laatujärjestelmämme

Meillä on tiukka prosessipohjainen laatujärjestelmä, joka takaa korkealaatuiset tuotteet koko toimitusketjun. Meillä on käytössä sisäiset protokollat riskien hallinnassa sekä sisäisissä tarkastuksissa. Globaalien prosessien rinnalla meillä on käytössä paikalliset laatujärjestelmät jokaisessa toimipaikassamme, sekä henkilökunta, joka vastaa paikallisesta laadunhallinnasta ja sen noudattamisesta. Asetamme yksityiskohtaiset laatustandardit alihankkijoillemme - määrittelemme mitä odotamme toimitusaikojen, teknisten tietojen ja laadun suhteen. Käytössämme on Supplier Performance Management -järjestelmä, jolla valvomme, kehitämme ja kontrolloimme alihankkihoiden suorituskykyä sekä teemme säännöllisesti tarkastuksia alihankkijoillemme.

Sertifioinnit ja rekisteröinnit

Toimimme useiden säännösten ja standardien mukaisesti, kuten ISO 9001, ISO 13485 ja lääkinnällisten laitteiden direktiivi. Ilmoitettu laitos (BSI) tekee meille säännöllisesti tarkastuksia sekä paikalliset viranomaiset ympäri maailman.

Menettelyohjeet

Meillä on globaali Menettelyohje, joka sisältää korkeat eettiset standardit, jonka mukaan vaadimme henkilökuntamme toimivan. Meillä on myös standardi toimittajillemme asioista, joita odotamme toimittajiltamme mitä tulee ihmisoikeuksiin, ympäristöön, terveyteen ja turvallisuuteen.


Ms. Ooi, Tuotepäällikkö Malesissa vaatii täydellistä laatua. Hän varmistaa, että kaikki Biogel® leikkauskäsineeet testataan ilmatäytöllä ja katsotaan ettei niissä ole reikiä. Kiitos ihmisille kuten Ms. Ooi, joiden ansiosta Mölnlycke asettaa standardit leikkauskäsineiden suojaominaisuuksille. Katso video Ms. Ooi työskentelystä.

Sosiaalinen vastuu

Mitä odotamme työntekijöiltämme ja toimittajiltamme... Lue lisää sosiaalisesta vastuustamme

Yhteystiedot

Pääkonttorin ja muiden maiden paikallisten toimistojen yhteystiedot löydät täältä

Voit tehdä tuotevalitukset tai ilmoitukset vaaratilanteista käyttämällä Vaaratilanneilmoitus lomaketta

 


 

Markkinointi ja Myynti

Mölnlycke Health Care Oy

Pitäjänmäentie 14, 3krs.
00380 Helsinki
 

Mikkelin tehdas

Mölnlycke Health Care Oy

Saimaankatu 6
50100 Mikkeli
Postitusosoite:
PL 76 50101 Mikkeli

Vaihdepalvelu
(0)201 622 300 

Asiakaspalvelu
Puh: 0800 113 442
Fax: 0800 112 610

 


 

Ota yhteyttä