Miten säästää aikaa, vaivaa ja resursseja

Kun ajansäästö on jopa 59 %, leikkaussalin tuottavuus lisääntyy1

Mölnlycke Health Caren asiakasräätälöityjen pakkausten ja palvelujen avulla sairaalasi voi parantaa ajankäytön tehokkuutta jopa 59 %.1 Meille leikkaussalin tehokkuus tarkoittaa täyden palvelun ratkaisua, jossa yhdistyvät korkea laatu, turvallisuutta parantavat tuotteet, toimitus- ja logistiikkaratkaisut sekä jatkuva tuki ja koulutus, jotka lisäävät leikkaussalin tuottavuutta.

Täyden palvelun ratkaisu

Parantunut aika- ja kustannustehokkuus

Logistiikkaparannukset

Miten parantaa leikkaussalin tuottavuutta – todistetut tehokkuussaavutukset

Monikansallisessa tutkimuksessa, jota johti professori Michael Greiling ja johon osallistui sairaaloita Saksasta, Ranskasta, Iso-Britanniasta ja Ruotsista (lataa tämä tutkimus PDF-tiedostona), osoitettiin merkittävää leikkaussalin tehokkuuden paranemista asiakasräätälöityjen pakkausten käyttöönoton jälkeen. Yhteensä 59 % ajansäästöä kirjattiin, ei vain leikkaussalille itsessään vaan koko ketjulle aina materiaalien tilaamisesta jätteen hallintaan.

Merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä sekä parantunut henkilöstön tyytyväisyys olivat eräitä hyötyjä, kun Mölnlycken asiakasräätälöity pakkaus otettiin käyttöön.  Kuten mainittu, yleinen pakkausratkaisu ei riitä. Pakkauksen kokoaminen on äärimmäisen tärkeää, koska kunkin yksittäin räätälöidyn pakkauksen täytyy sisältää oikea määrä sopivanlaatuisia tuotteita. Jos näin ei tehdä, leikkaussalin tuottavuuden lasku on väjäämätöntä.

Mölnlycken palveluksessa on lukuisia kokeneita ammattilaisia, jotka neuvovat sairaalasi pakkausten suunnittelussa ja pakkausten muutoksissa, jotta optimaalinen pakkausten kokoonpano on taattu. Pakkauksiamme on yli 10 000 yksilöllistä kokoonpanoa ja yli 4 miljoonaa pakkausta toimitetaan vuosittain – Mölnlycke on markkinajohtaja Euroopassa.2

NoImage

(mm:ss)

Viitteet

  1. Greiling, M. A multinational case study to evaluate and quantify time-saving by using custom procedure trays for operating room efficiency. Tiedot esitetty  European Association of Hospital Managers -yhdistyksessä syyskuussa 2010 (juliste).
  2. Myyntitiedot, 2011
Jaa tämä

Asiakasräätälöity pakkaus

Asiakasräätälöidyt pakkaukset säästävät aikaa. Lisätehokkuutta voidaan...

Koulutus ja tuki

Koulutus ja asiakastuki ovat täyden palveluratkaisumme kulmakiviä leikkaussalin tehokkuuden varmistamisessa....

Luotettava toimitus ja logistiikka

Räätälöidyt logistiikkaratkaisumme ovat osa Mölnlycken pakkausten kokonaisratkaisua....

Vähemmän jätettä – ympäristöhyötyjä

Optimoitu leikkaussalin tehokkuus ja vihreiden käytäntöjen käyttöönotto...

Vähemmän stressiä leikkaussalihenkilöstölle

Haaste rekrytoida ja pitää palveluksessa taitavaa leikkaussalihenkilöstöä...

Värikoodaa asiakasräätälöity pakkauksesi

Kulutatko liikaa aikaa materiaaleihin ja liian vähän potilaisiin? Värikoodiratkaisumme tekee...

Räätälöidyt laparoskooppiset ratkaisut

Asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti kanssanne ja arvioivat, mikä on...