Luotettava toimitus ja logistiikka

Varmista toimitukset tarpeisiisi sopiviksi - asiakasräätälöityjen pakkausten toimitusvaihtoehdot

 

Räätälöidyt logistiikkaratkaisumme ovat osa Mölnlycken pakkausten kokonaisratkaisua. Pyrimme aina varmistamaan, että oikeat tuotteet ovat saatavana oikeaan aikaan – niin, että sinulta kuluu minimaalisesti resursseja. Tieto, että voit luottaa meihin, ei säästä vain aikaasi ja resursseja, vaan myös vähentää stressiä.

Eräs avaintekijä ajan ja resurssien säästämisessä on leikkaussalin inventaarion hallinta. On sanomattakin selvää, että leikkaussalin mutkaton toiminta edellyttää kaiken olevan saatavilla siellä missä ja milloin niitä tarvitaan.

Sairaalan johtamisessa tai leikkaustoimenpiteiden tekemisessä oikeiden materiaalien tulee olla oikeassa paikassa lukumääriltään oikeina - asia minkä helposti ottaa itsestäänselvyytenä, mikäli toimitusketju toimii oikein. Tämän voi todistaa myös Agaplesion Bethesda -sairaala Stuttgartissa, Saksassa. Sairaalan leikkaussali ja hankintayksikkö ovat nähneet parannuksia työnkuluissa sekä kustannus- ja tehokkuushyötyjä sen jälkeen, kun sairaalassa on otettu käyttöön toimitussuunnitelma -palvelu. 

“Toimitussuunnitelma säästää aikaa, resursseja ja arvokasta varastotilaa, eikä myöskään pakota sitomaan pääomaa.”

-Heike Spangenberg, ostopäällikkö

Toimitussuunnitelma -palvelu räätälöidään kunkin yksittäisen tilaajan tarpeisiin, mikä varmistaa sen, että tarpeet täytetään aina käyttäen todellista kysyntää ja tietoa pakkausten käytöstä suunnitelman pohjana. Yksikään sairaala tai terveydenhuollon organisaatio ei ole samanlainen - miksi tilanne olisi eri toimitusten suhteen? 

Leikkaussalin tehokkuus, tapaustutkimus: Agaplesion Bethesda Hospital

Luotettava toimittaja – Varmat toimitukset 

Luottamalla Mölnlycke Health Caren asiantuntijuuteen, arvailut voidaan jättää menneisyyteen. Toimipisteenne tarpeet otetaan huomioon, jotta voidaan varmistaa sujuva, johdonmukainen toimitusten tehokkuus joka kerta. Sairaalan tai terveydenhuollon organisaation tarpeiden tukeminen oikea-aikaisten, varmojen toimitusten saavuttamiseksi on idea leikkaussalin tehokkuuden takana. Monet terveydenhuollon organisaatiot työskentelevät globaalisti Mölnlycke Health Caren kanssa suunnitellakseen oikeat toimitusratkaisut - loppujen lopuksi, yksi ratkaisu ei sovi kaikille. Mölnlycke voi tarjota tietoa organisaation todellisesta pakkausten käytöstä ja antaa tukea kun halutaan varmistaa, että vain se mitä tarvitaan myös toimitetaan, ainoastaan silloin kun halutaan ja niin kuin halutaan. 

Asiakasräätälöityjen pakkausten vaihtoehtoiset toimitusvaihtoehdot tukevat kaikkia mahdollisia tarpeita:

  • Toimitussuunnitelma – turvattu toimitusvaihtoehto, joka poistaa arvailun tarpeen seuraamalla aktiivisesti toimitusten tehokkuutta ja tuotantoennusteita 
  • Spot order –suunnitelma pakkauksille, joilla on alhaiset tai epäsäännölliset volyymit. Turvattu toimitusvaihtoehto, joka kuitenkin mahdollistaa joustavuuden. 

Vapaus keskittyä omiin vahvuuksiin 

Toimitussuunnitelmien käyttöönoton hyödyt ovat monet. 

  • Parantunut toimitusvarmuus 
  • Prioriteetti tuotannossa 
  • Pakkausmuutosten nopeampi läpimenoaika 
  • Pienemmät materiaalihallinnon ja transaktioiden kulut 

Luota Mölnlycke Health Careen

Avain tehokkaan terveydenhuollon organisaation johtamiseen on leikkaussalin inventaarion hallinta ja tehokkaan ja täydellisesti luotettavan toimitusketjun varmistaminen. Tukeudu Mölnlycke Health Caren logistiikkaratkaisuihin ja saavuta tulokset ajan ja resurssien säästöinä. 

Ota yhteyttä Mölnlycke Health Careen, jotta voimme aloittaa teidän tarpeisiinne sopivan toimitusratkaisun kartoittamisen jo tänään. 

Tilausvaihtoehdot sinun tarpeisiisi

Lataa englanninkielinen katalogimme leikkaussalin tehokkuusratkaisuista, jotta voit tutustua siihen miten Mölnlycke Health Care voi säästää myös sinun aikaasi ja resurssejasi. 

 

Jaa tämä

Optimoitu leikkaussalin tehokkuus all...

Mölnlycke Health Caren asiakasräätälöityjen pakkausten ja palvelujen avulla...

Asiakasräätälöity pakkaus

Asiakasräätälöidyt pakkaukset säästävät aikaa. Lisätehokkuutta voidaan...

Koulutus ja tuki

Koulutus ja asiakastuki ovat täyden palveluratkaisumme kulmakiviä leikkaussalin tehokkuuden varmistamisessa....

Vähemmän jätettä – ympäristöhyötyjä

Optimoitu leikkaussalin tehokkuus ja vihreiden käytäntöjen käyttöönotto...

Vähemmän stressiä leikkaussalihenkilöstölle

Haaste rekrytoida ja pitää palveluksessa taitavaa leikkaussalihenkilöstöä...

Värikoodaa asiakasräätälöity pakkauksesi

Kulutatko liikaa aikaa materiaaleihin ja liian vähän potilaisiin? Värikoodiratkaisumme tekee...

Räätälöidyt laparoskooppiset ratkaisut

Asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti kanssanne ja arvioivat, mikä on...