Potilaslämmitys

Helppo ja tehokas potilaslämmitysratkaisu

Jatkuva ja tehokas potilaslämmitys auttaa ehkäisemään hypotermian riskiä. Sen avulla voidaan vähentää leikkaushaavan infektioriskiä ja muita komplikaatioita, potilaan levottomuutta ja toipumista toimenpiteestä.

Tehokas ratkaisu potilaslämmitykseen

BARRIER® EasyWarm®   itselämpiävä aktiivipeite auttaa tehokkaasti lämmittämään potilasta perioperatiivisessa ympäristössä, ja ensisijaisesti esilämmittämään potilasta, koska se vähentää kehon lämpötilan laskua toimenpiteen alkuvaiheessa. Kun peite otetaan pakkauksesta ja avataan, sen alkaa lämpiämään ilman vaikutuksesta. Peite saavuttaa käyttölämpötilan 30 minuutissa ja ylläpitää keskimäärin 44°C :n lämpötilaa jopa 10 tunnin1 ajan. Iho lämpötyynyjen alla saavuttaa korkeintaan 42°C:n lämpötilan.

Itselämpiävä aktiivipeite auttaa ehkäisemään hypotermiaa1. Se on helppo ja nopea asettaa sekä helppo käyttää ennen leikkausta, sen aikana ja leikkauksen jälkeen.

Ylläpitää lämpötilan

Kliininen tutkimus osoittaa, että BARRIER EasyWarm peitteen käyttö auttaa ehkäisemään perioperatiivista hypotermiaa.

Hypotermian riskit ja seuraukset

Hypotermia on yleinen, mutta vakava leikkaustoimenpiteen sivuvaikutus, joka voi tulla ennen leikkausta, sen aikana tai sen jälkeen ja johtaa: Lisääntynyt komplikaatioiden riski, kuten vakavat...

BARRIER® EasyWarm®

BARRIER® EasyWarm®

Jatkuva ja tehokas potilaslämmitys auttaa ehkäisemään hypotermian riskiä. Sen avulla voidaan vähentää leikkaushaavan infektioriskiä ja muita komplikaatioita, potilaan levottomuutta ja toipumista toimenpiteestä. Tämä merkitsee kustannussäästöjä sairaaloille....

Jaa tämä