SafeAir savunpoistojärjestelmä

SafeAir -savunpoisto-järjestelmä

Kirurgisen savun vaikutukset leikkaussaleissa ovat nouseva huolenaihe. Kun laserkirurgia esiteltiin 1980-luvun puolivälissä, on siitä aiheutuvien päästöjen vaarallisuus ollut tarkastelujen alla. Kirurgista savua syntyy kirurgisten toimenpiteiden aikana, jolloin käytetään energialähteillä toimivia instrumentteja, kuten elektrokirurgiaa, laseria tai ultraäänisiä laitteita. Kirurginen savu sisältää kemikaaleja, kuolleita partikkeleita, elinkelpoisia bakteereita/viruksia ja eläviä soluja, jotka toisin kuin muuten näkyvyyttä haittaava savu, aiheuttavat terveysriskejä leikkaussalin henkilökunnalle, jotka jatkuvasti altistuvat näille myrkyllisille taudinaiheuttajille. Kirurgisen savun aiheuttama mutageeninen vaikutus on verrattavissa tupakansavuun. Yhdestä grammasta kudosta kondensoitunut savu vastaa mutageenisyydessä kuudesta savukkeesta saatavaa määrää.1

Viimeisintä tekniikka edustavassa SafeAir* -diatermiakynässä on täysin integroitu savunpoistojärjestelmä. Se tarjoaa tehokasta savun poistoa ilman että turvallisuuden, mukavuuden tai kirurgin tarvitseman tarkkuuden suhteen tarvitsee tehdä kompromisseja. Tehokas savunpoisto auttaa myös varmistamaan kriittisen näkyvyyden leikkausalueella.  

SafeAir –savunpoistokynän täytyy olla yhdistetty savunpoistopumppuun, joka eliminoi kaasut sisäänrakennetun filtterisysteemin kautta.  

Mölnlycke® asiakasräätälöidyt pakkaukset tarjoavat mahdollisuuden sisällyttää SafeAir –savunpoistokynä pakkauksen sisälle.

SafeAir –savunpoistokynä on kertakäyttöinen, elektrokirurginen kynä, jossa on täysin integroitu savunpoistojärjestelmä ja nesteenimu -ominaisuus. Sulava muotoilu integroidun kaapelin kanssa tekee tästä tuotteesta täydellisen turvalliseen elektrokirurgiaan.

* Tuotteen jakelee Mölnlycke Health Care

Yhteensopiva elektrokirurgisen ESU-standardin ja useimpien sairaaloiden savunpoistoyksiköiden kanssa

Säädettävä, läpinäkyvä imukärki helpottaa jatkuvaa näkyvyyttä leikkausalueelle

DEHP-vapaa

Virtajohto integroitu imuputken sisälle käsittelyn helpottamiseksi

Käyttöön mukautuva, kun kaksiosainen 22 mm / 8 mm yhdistäjä mahdollistaa yhdistämisen imukanisteriin nesteen imemiseksi 

Tarkka käsiteltävyys ja kapea, kirurgin käteen sopiva malli

Jaa tämä

Muita tuotteita

Asiakasräätälöidyt leikkauspakkaukset
Asiakasräätälöidyt leikkauspakkaukset

Mölnlycken asiakasräätälöidyt pakkaukset auttavat vähentämään kustannuksia,...

Orthopaedic drapes
Orthopaedic drapes

Bilateral feet and knees, hands, hip replacement, knee arthroscopy and...

Opi lisää

Asiakasräätälöity pakkaus

Asiakasräätälöidyt pakkaukset säästävät aikaa. Lisätehokkuutta voidaan...

Leikkaussalin tehokkuuden tapaustutkimus:...

Yhdistelmä lean-ajattelua ja värikoodaus auttoivat sairaala Coxaa parantamaan...