Mönlycken asiakasräätälöidyt pakkaukset

Leikkaustoimenpi- teiden valmistelu- aika puolittuu1

Asiakasräätälöidyt pakkaukset on suunniteltu sisältämään kaikki ne kertakäyttöiset komponentit, jotka tarvitaan tiettyä toimenpidettä varten. Useiden yksittäin pakattujen komponenttien sijaan pakkaukset voivat auttaa merkittävien säästöjen aikaansaamisessa sekä ajan että kustannusten osalta niin suurissa kuin pienemmissäkin kirurgisissa toimenpiteissä. Leikkausten valmisteluaika voidaan pakkausten avulla jopa puolittaa perinteiseen leikkaussalin valmisteluun verrattuna.1

Laske value calculatorin avulla kuinka paljon pystytte mahdollisesti säästämään ajassa tai pakkausjätteen määrässä. 

Valikoimissamme on yli 7 000 komponenttia johtavilta toimittajilta, mikä tekee pakkausten räätälöinnin helpoksi ja juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi

Kaikki komponentit sekä pakkaukset noudattavat tiukkoja standardeja, varmistaen sekä potilaan että henkilökunnan turvallisuuden

Voi nopeuttaa potilaiden vaihtoaikaa ja vähentää näin henkilökunnan ylityöaika

Todistetusti säästää aikaa, vaivaa ja kustannustehokkuutta

Merkittävät vähennykset jätteiden määrissä

Keräilyvirheiden vähentyessä hukkaan menneiden komponenttien määrä pienenee2

Asiakasräätälöityjen pakkausten avulla ajansäästö jopa 59%1

NoImage

(mm:ss)

Ottamalla asiakasräätälöidyt pakkaukset käyttöön ja optimoimalla prosesseja saavutettiin 18% kasvu leikkausten määrissä. Leikkausosaston ylityöt voitiin lopettaa ja potilasturvallisuus parani, sanoo professori Michael Greiling, German Institute for Workflow Management in the Healthcare Service (IWiG).

Alustavat tulokset tutkimuksesta, joka tehtiin viidessä sairaalassa Euroopassa, osoittavat että asiakasräätälöityjen leikkauspakkausten käyttö johti huomattavaan tehokkuuden kasvuun.2

Eräässä tutkimuksessa osallisena olleessa sairaalassa käytettiin yhtätoista pakkausta yhteensä 2 785:ssa toimenpiteessä vuoden aikana. Ajan säästön, kustannussäästöjen ja prosessien optimoinnin avulla resursseja vapautui niin, että toimenpiteitä voitiin tehdä 500 kappaletta enemmän kuin edellisenä vuonna, tarkoittaen 18% nousua toimenpiteiden määrissä.

Toisessa sairaalassa kirurgisten toimenpiteiden määrä nousi 37,5%, 40 toimenpiteestä 55 toimenpiteeseen päivän aikana.

Tutkimus, joka tehtiin Prof. tri. rer. oec Michael Greilingin johdolla 2009, Gelsenkirchenin ammattikorkeakoulun taloustieteiden tiedekunnassa. 

Vahvistettuja ja parannettuja turvallisuusstandardeja

Asiakasräätälöidyt leikkauspakkaukset auttavat alentamaan infektioriskiä1.  Kun avattavia pakkauksia on vähemmän, vähenee myös riski aseptisille virheille. Potilaat viipyvät vähemmän aikaa leikkaussalissa, jolloin myös ajallinen riski altistua pienenee. Yksi viidestä Euroopassa myydystä asiakasräätälöidystä leikkauspakkauksesta on Mölnlycken pakkaus4 ja Mölnlycken räätälöityjä pakkauksia käytetään yli 3 miljoonassa toimenpiteessä vuosittain5. Kaikki pakkausten tuotteet täyttävät asiaankuuluvat laatu- ja regulatiiviset standardit.

Pakkausmerkinnöt täyttävät kaikki asiaankuuluvat standardit ja edistykselliset IT-kontrollointisysteemit, varmistaen että lopullinen tuote toimitetaan sinun vaatimuksiasi vastaavana.

 • Sisältö on helposti tarkistettavissa selkeiden pakkausmerkintöjen avulla.
 • Irroitettavat tarrat helpottavat hallinnointia.
 • Täysi jäljitettävyys, jos tuotteista tulee takaisinvetoja tai huomautuksia.

 

Kokonaisvaltainen lähestymistapamme sekä sinun että potilaidesi turvallisuuden varmistamiseksi  ulottuu komponenttien validoimisesta talon sisäisiin tarkastuksiin, pakkaukseen, tuotteiden merkitsemiseen sekä valmiin tuotteen sterilointiin. Laajennettu turvallisuus luo itseluottamusta, auttaen henkilökuntaa työskentelemään korkeatasoisesti. Lue enemmän alla olevista yksityiskohdista.

 1. Greiling, M. A multinational case study to evaluate and quantify time-saving by using custom procedure trays for operating room efficiency. Data presented at European Association of Hospital Managers September 2010 (poster).
 2. Customer reference program, 2009
 3. Study performed by the German Institute for Workflow Management in the Health Care Service (IWiG) under the directorship of Professor Dr.rer.oec. Michael Greiling, 2009.
 4. Market view data, 2010
 5. Sales data, 2011

Koulutus ja tuki

Asiantuntijatiimimme auttaa sinua pääsemään alkuun ja auttamaan prosessien implementoinnissa, antaen sekä taustatukea että tukea paikan päällä, ja luonnollisesti neuvomalla aina kun se on tarpeen.

He voivat auttaa sinua löytämään uusia mahdollisuuksia säästää aikaa ja taloudellisia voimavaroja – jotka voit käyttää saavuttaaksi vielä enemmän hyötyjä.

  • Asiantuntijaneuvot ja –tuki sisältää koulutettujen aluepäälliköidemme tiimin, joka Euroopan tasolla käyttää vuosittain yli 70 000 tuntia aikaa sairaaloissa toimien käyttäjien tukena. 
  • Konsultaatio pakkausten sisältöjen suhteen auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut, jotka vastaavat tarpeitasi mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Luotettava kumppani 

Mölnlycke Health Care on ollut yli 35 vuotta johtamassa muutosta monikäyttöisistä leikkauspeitteistä ja –takeista kohti kertakäyttöisiä leikkaustekstiilejä. Olemme saaneet pitää asemamme markkinajohtajana asiakaslähtöisen tuotesuunnittelun, korkealaatuisten tuotteiden ja osaavan ja tietävän henkilökuntamme ansiosta. 

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen varmistaen, että toimillamme on mahdollisimman vähän vaikutusta ympäristöön, ilman että teemme kompromisseja tuotteidemme tai palveluidemme tehokkuuden tai luotettavuuden suhteen. Terveet ympäristötoimet ovat prioriteettina tuotannossamme ja ympäri maailmaa olevissa toimipisteissämme.

Jaa tämä

Opi lisää

Leikkaussalin tehokkuus

Kustannuspaineiden alla sairaaloiden on löydettävä tapoja saada aikaan...

Infektioiden korkeat kustannukset

Yli 1,4 miljoonaa ihmistä sairastaa terveydenhoitoon liittyviä infektioita...

Haaste luoda aika- ja kustannussäästöjä leikkaussalissa

Leikattujen valtionbudjettien ja korvausten aikana useimpien sairaalojen...

Värikoodaa asiakasräätälöity pakkauksesi

Kulutatko liikaa aikaa materiaaleihin ja liian vähän potilaisiin? Värikoodiratkaisumme tekee...