Tubigrip-muotoiltu tukisidos
Tubigrip-muotoiltu tukisidos

Anatomisesti muotoiltu Tubigrip Shaped Support Bandage (TSSB) on tukisidos laskimoiden vajaatoimintaan, jota käytetään hoitamaan laskimoperäistä ja lymfaattista takaisinvirtausta säärien ja käsivarsien laskimoiden vajaatoiminnan hallinnassa. TSSB:tä voidaan käyttää myös kipsinalussukkana helpottamaan kipsin poistamista ja antamaan painehoitoa palovamma-arpien käsittelyssä.

Anatomisesti muotoiltu tukemaan raajaa koko sen pituudelta

Elastinen puuvillakangas on miellyttävä käyttää, mutta silti tehokas.

Säilyttää tehonsa myös pesun jälkeen - optimaalinen kotihoidossa oleville potilaille

Yksinkertainen kokovalikoima on kätevä terveydenhuollon henkilökunnalle

TSSB koostuu anatomisesti muotoillusta Tubigripistä. Tubigrip on valmistettu puuvillasta, jonka päällystetyt elastiset langat muodostavat vapaasti liikkuvia spiraaleja. Kangasta on saatavana kahtena värinä: luonnonvärisenä ja ihonvärisenä.

Tubigrip Shaped Support Bandage antaa pitkäaikaisen ja tehokkaan tuen mahdollistaen ambulanttien potilaiden täydellisen liikkumavapauden. Sidos venyy vain säteittäisesti, joten se tukee rypistymättä tai liukumatta paikaltaan. TSSB voidaan pestä ja painesteriloida, joten sitä voidaan käyttää uudelleen tehokkuuden heikentymättä. Tuote on helppo ja nopea asettaa uudelleen pesun jälkeen.


Tarkka koon valinta vaatii vain yhden mittauksen pohkeesta tai kyynärvarresta. Viisi koko jalan mittaista ja kolme polven alle ulottuvaa sidosta antavat hyvän tuen suurimmalle osalle potilaista. Potilaalla on valittavana kaksi värivaihtoehtoa

Jaa tämä

Elset and Elset ‘S’
Elset and Elset ‘S’

Elset ja Elset ‘S’ ovat kevyitä kompressiosidoksia, joita käytetään...

BREVET tx
BREVET tx

Syvän laskimotukoksen liikkumiskyvyttömille potilaille aiheuttamien...

Tubigrip™
Tubigrip™

Tubigrip™- putkisidos mahdollistaa pitkäkestoisen ja tehokkaan...