KULUTTAJILLE SUUNNATUN MEPILEX® TRANSFER ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Kilpailun järjestäjä:

Mölnlycke Health Care Oy

Pitäjänmäentie 14, 3 krs.

00380 Helsinki

info.fi@molnlycke.com

Puh: 0201 622 300

 

 

Mölnlycke Health Care vastaa kilpailun järjestämisestä ja säännöistä.

Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja järjestäjän kilpailua koskevat päätökset.

1. Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet, Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien Mölnlycke Health Caren työntekijät, jotka toimivat tai ovat toimineet kilpailun järjestäjinä ja heidän perheenjäsenensä.

2. Osallistuminen:

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

Voit osallistua täyttämällä yhteystietosi lomakkeeseen Mölnlycke Health Caren Internet-sivuilla.

4. Osallistumisaika
Kilpailu alkaa 18.5.2015 ja päättyy 18.6.2015 (”Kilpailun osallistumisaika”).
Kilpailun osallistumisajan päättymisen jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. Arvonta suoritetaan järjestäjän toimesta 22.kesäkuuta 2015.

5. Palkinnot:

Kaikkien kilpailun osallistumisaikana ilmoittautumislomakkeen palauttaneiden kesken arvotaan 5 kpl Avene ja Gefilus-tuotepaketteja. Yhden palkinnon arvo on noin 50 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä muuhun tuotteeseen.

6. Arvonnassa voittaminen:

Arvonnassa palkinnon voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan suorittamisen jälkeen puhelimitse/sähköpostilla. Tavarapalkinnot postitetaan osallistujan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Kilpailun järjestäjä huolehtii normaaleista toimituskuluista Suomessa.  Jos voittajaa ei tavoiteta 30. kesäkuuta 2015 mennessä, arvotaan uusi voittaja.

7. Järjestäjän vastuu:

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai yhteysongelmista johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiselle tai palkinnon vastaanottamiselle.

8. Henkilötietojen käsittely:

Osallistujien henkilötietoja käytetään yksin tähän kilpailuun liittyviin toimenpiteisiin. Osallistujien henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoitukseen vain osallistujan antaman erillisen suostumuksen perusteella.

9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia:

Kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Mölnlycke Health Care pidättää oikeuden näiden sääntöjen, kilpailun, palkintojen ja muiden seikkojen muutoksiin.