Rakenna parempi hoito

 

 

 

 

Mepitel ja Mepitel One on suunniteltu mahdollistamaan haavojen häiriötön paraneminen. Sen lisäksi, että sidokset täyttävät sinun haavankontaktipinnoille asettamasi odotukset, niillä on myös muita etuja kuten pidempi käyttöikä ja parempi läpinäkyvyys. Lisäksi niiden on tutkimuksissa todettu vähentävän kipua ja stressiä.   

  • Mitä tahansa yhdistelmää sekundäärisidosta, kuten vaahtoja tai haavatyynyjä, ja kiinnityssidosta voidaan käyttää yhdessä Mepitel Onen kanssa. Sekundäärisidoksia tulee vaihtaa säännöllisesti riippuen haavan erityksen määrästä, mutta Mepitel Onea voidaan pitää haavalla jopa 14 päivää. 
  • Mepitel Onen yksipuolinen kiinnityspinta auttaa estämään sidoksen tarttumista hanskoihin tai saksiin asettamisen aikana, minkä ansiosta sidoksia menee vähemmän hukkaan ja sidoksen asettaminen on helpompaa. Mepitel One pysyy hyvin paikoillaan myös sekundäärisidoksen vaihtamisen yhteydessä eikä tartu siihen kiinni. 
  • Kaksipuoleinen Mepitel toimii kätevänä "apulaisena" pitäen sekundäärisidoksen paikoillaan ja vapauttaen molemmat kädet kiinnityssidoksen asettamiseen. Mepitel pitää myös alipaineimuhoidossa käytettävän Avance-vaahdon tai -harson hyvin paikoillaan.
Viitteet

Helppokäyttöisyys>

   
Jaa tämä